Yin Yoga

Yin Yoga (bindweefsel, stretch en verstillen)

Een soepeler en gezonder lichaam zonder krachtsinspanning.
De meeste traditionele yoga vormen zijn vaak yang-georiënteerd, dit wil zeggen dat de focus meer op de spieren is gericht. Yin Yoga werkt daarentegen op de dieper liggende weefsels, het bindweefsels van het lichaam met als doel de circulatie in de gewrichten en flexibiliteit te verbeteren. Houdingen worden langer aangehouden zodat je diep tot rust kan komen en met zoveel mogelijk ontspannen en zonder krachtinspanning ruimte en lenkte in je lijf creeerd.
Je leert niet alleen lichamelijk maar ook menstaal los te laten en te verdiepen, door eerst naar de weerstant te gaan, daar te blijven en langzaam los te laten.
Met Yin Yoga kan je een mooie balans scheppen tot de iets meer fysieke lessen Ashtanga Yoga, Power Yoga en Runners Yoga.

Vanaf het voorjaar tot september, zullen alle lessen buiten gegeven worden in het Bos (Nollebos) of op het Strand (@ Kontiki beach). 

Privé les / Yoga therapie 

Wil jij 1 (of 2) op 1 meer aandacht zodat jij nog beter en gezonder in jou houdingen kan komen of wil jij die bepaalde asana's meer uitbouwen op de manier dat jij het wel kan?

  • Ben je zwanger en wil je yoga blijven doen maar heb je wat aanpassingen nodig om die zelf toe te kunnen passen in jou les
  • Ben jij lichamelijk beperkt op welke manier dan ook, maar wil je toch graag yoga doen? 
  • Wil jij 1 op 1 verder in je eigen practice geholpen worden en weten en voelen hoe jij jouw lijf het beste kan uitlijnen, krachtiger maken en blessure vrij kan blijven.
  • Wil jij gewoon heerlijk een privé les? 
  • Lukt het jou niet om te verstillen in een groep? 
  • Een aantal redenen om een keer een privé les te boeken. 

Neem contact op met Jessica voor een afspraak op maat.