Fysiotherapie

Bij Beweegcentrum DOEN werken wij nauw samen met fysiotherapiepraktijk Personal-Fysio. Ervaar je klachten of beperkingen in het dagelijks leven of tijdens het sporten? Dan zorgt de samenwerking tussen Beweegcentrum DOEN en Personal-Fysio voor revalidatie op maat en optimaal resultaat. Leden van DOEN kunnen naast  fysiotherapeutische behandelingen vrijblijvend bij Personal-Fysio terecht voor advies en aanvulling op hun trainingsschema als ze te maken krijgen met pijnklachten of beperkingen. Zo kun je altijd optimaal blijven trainen en hoef je vrijwel nooit thuis te blijven!

Je wilt gelukkig zijn en genieten van het leven in een fit lichaam met een gezonde geest. Toch kan het dat je lijf je in de steek laat en jij met pijnklachten en beperkingen blijft zitten. In dat geval ben je bij Beweegcentrum DOEN in goede handen. Onze professionele fysiotherapeuten bieden jou het juiste hersteltraject voor een optimaal resultaat. Benieuwd wat wij kunnen doen? Bekijk het hieronder of neem contact met ons op!

Onze diensten

 • Fysiotherapie voor volwassenen

  Fysiotherapie voor volwassenen

  Ook wanneer je ouder wordt, wil je genieten van het leven in een fit lichaam met een gezonde geest. Klachten of beprekingen? Dankzij onze fysiotherapie voor volwassenen zorgt Beweegcentrum Doen dat je weer vol energie door kan. 

 • Kinderfysiotherapie

  Kinderfysiotherapie

  Ons behandelcentrum bezit expertise in de behandeling van kinderen en jongeren. Wij zijn experts vanwege de jarenlange ervaring met en interesse in een aantal aandoeningen bij groepen kinderen en jongeren.

 • Fysio Fitness

  Fysio Fitness

  Wil je gaan  tnessen maar kamp je met pijn en/ of beperking door een actuele of oude blessure? Ben je juist bang dat blessures weer de kop op gaan steken als je gaat trainen?

  Stel dan samen met de fysiotherapeut een trainingsschema op waarin rekening gehouden wordt met die pijn en of beperkingen en deze ook gelijk aangepakt kunnen worden. Je zult zien dat met de juiste aanpak, trainen altijd kan.

  Wil je meer informatie, bel of kom langs!