Over Beweegcentrum DOEN

Gelukkig zijn en genieten van het leven, dat wil toch iedereen? Dus zorg je voor een fit lichaam en een gezonde geest. Hieraan werken wij graag gezamenlijk, samen met jou. Of je nu vier keer per week bij ons traint of vier keer per maand, elke keer dat je bij ons bent geweest ga je met een goed gevoel naar huis. Wij begeleiden je persoonlijk om jouw doelstelling te verwezenlijken. Want wat je doel ook is, je wilt natuurlijk wel groei zien. Steeds een beetje slanker, fitter, sterker, gezonder… Je kunt erop vertrouwen dat wij er voor je zullen zijn en dat wij je gemotiveerd houden op weg naar een gezond en gelukkig leven met een leefstijl die bij jou past!

Succesverhalen van onze klanten

Wij kunnen jou natuurlijk vertellen hoe fijn onze groepslessen zijn. hoe efffectief onze fysiotherapie en voedingsadvies en hoe doelgericht de Personal Training. Maar eigenlijk kunnen onze klanten jou dat veel beter zelf vertellen!

Verhuurmogelijkheden bedrijfspand

Bent u op zoek naar een bedrijfspand en wilt u graag in een pand zitten met dynamische partners? Dan heeft Beweegcentrum Doen in Koudekerke de ideale plek. Samen met verschillende (fysio)therapeutische bedrijven kunt u bij en met ons groeien. Lees hier meer over de verhuurmogelijkheden!

Naast fitness en het volgen van groepslessen kun je bij DOEN ook terecht bij