Groepslessen

Lekker samen bewegen op opzwepende muziek? Fietsen tot je niet meer kunt, onder aanvoering van een inspirerende instructeur? Of juist helemaal tot rust komen op een matje tijdens een les yoga of pilates? Groepslessen zijn de perfecte manier om in shape te blijven. En bij Beweegcentrum DOEN heb je de keuze uit een breed aanbod aan groepslessen!

Groepslessen op de fiets

Vind jij het heerlijk om keihard te sprinten op de fiets, nadat je eerst al een flinke berg bedwongen hebt? Tijdens een spinningles komen alle disciplines van fietsen aan bod! Deze groepslessen zijn al jarenlang heel populair. En ook als je nog niet zo ervaren bent, kun je aan deze groepsles meedoen: de trappers op de spinningfietsen van Beweegcentrum DOEN zijn aan de ene kant voorzien van riempjes en aan de andere kant van een SPD-kliksysteem.

Trampoline groepsles

Lekker op en neer bouncen op fijne muziek en ondertussen je hele lichaam trainen: tijdens een JustBounce/Bellicontraining pak jij alle spiergroepen aan, zónder dat je je gewrichten belast. De speciaal ontworpen trampolines veren namelijk lekker zacht. Deze groepsles is voorbij voordat je er erg in hebt, zo leuk is het!

Groepsles circuittraining

Liever een groepsles waarbij je op een intensieve manier al je spiergroepen aanpakt? Circuittraining is afwisselend en je kunt de oefeningen altijd uitvoeren, want de instructeur houdt er rekening mee dat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen.

Groepsles yoga en pilates

Wil jij je rug versterken, aan je houding werken en lange, lenige spieren creëren? Dan is de groepsles pilates voor jou perfect. Is het jouw doel om aan het einde van de groepsles helemaal zen en in balans te zijn, terwijl je je hele lichaam op een rustige manier hebt uitgedaagd? Dan is yoga iets voor jou. Beide groepslessen volg je bij Beweegcentrum DOEN.

Verschillende groepslessen

Met bovenstaande groepslessen hebben we nog lang niet ons hele aanbod genoemd. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan specifieke coretrainingen, aan de slag met gewichten tijdens de groepsles Pump-It of al je stress eruit trappen tijdens een les Kick-It. Ontdek de groepslessen van Beweegcentrum DOEN en geniet van alle voordelen van samen sporten!

 

Wil je een proeftraining volgen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen u graag verder

Contactgegevens

Duinstraat 4
4371 AZ Koudekerke

E info@beweegcentrumdoen.nl
T 0118 - 55 20 25