Pilates

Pilates is een geconcentreerde en rustige manier van trainen. De ademhaling en het bewustzijn om de juiste spieren te laten werken, vormen de basis van iedere oefening. De oefeningen zijn ontwikkeld door Joseph Pilates en worden gedaan op een mat. Pilates is erop gericht je rug, buik en bekken optimaal te versterken en tegelijkertijd flexibeler te maken. Met Pilates kun je bepaalde lichamelijke klachten voorkomen en bestaande klachten kunnen verdwijnen.

Pilates bij DOEN

Op dinsdagochtend is er pilates van 09:00 – 10:00 uur en op de donderdagochtend van 09:00 – 10:00 uur in de groepsruimte boven. Een 10 rittenkaart kost € 65,- en is een half jaar geldig. Nog geen lid van DOEN? Uiteraard ben je bij ons altijd welkom voor een gratis proefles. Direct lid worden? Vul het formulier in en je ontvangt per e-mail een inschrijfformulier en de voorwaarden. Heb je een all-in abonnement bij DOEN of een abonnement voor 1 keer per week fitness inclusief groepslessen? Dan kun je zonder extra kosten meedoen met pilates.

De spelregels

  • Vol = vol. Eventueel kunnen we je bij aanmelding vooraf op de wachtlijst zetten en word je gebeld als er een plek vrijkomt.
  • Aanmelden voor pilates vooraf bij de fitnessbalie, telefonisch of via e-mail.
  • Voor het begin van de les registratie met de ledenpas aan de balie.
  • Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Inschrijven voor Pilates

De trainers van Doen Beweegcentrum