groepslessen-spinning

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband. De muziek geeft het tempo en de weerstand aan waarmee je fietst, maar je bepaalt zelf hoe ver je daarin meegaat. Je kunt spinning dus zo zwaar maken als je zelf wilt. Je traint kracht, snelheid en uithoudingsvermogen, maar altijd op jouw niveau. Spinning doe je op een soort hometrainer met een vliegwiel. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs maken zelf hun lessen waarin alle onderdelen van spinning aan bod komen: staand en zittend klimmen, interval, sprints.

Spinning bij DOEN

Maandagavond: 18:30 – 19:30 uur
Dinsdagagavond: 20:15 – 21:15 uur
Donderdagavond: 19:15 –20:15 uur
 

We hebben verschillende spinninginstructeurs. Een 10 rittenkaart kost € 65,- en is een half jaar geldig. Nog geen lid van DOEN? Uiteraard ben je bij ons altijd welkom voor een gratis proefles. Direct lid worden? Vul het formulier in en je ontvangt per e-mail een inschrijfformulier en de voorwaarden. Heb je een all-in abonnement bij DOEN of een abonnement voor 1 keer per week fitness inclusief groepslessen? Dan kun je zonder extra kosten meedoen met spinning.

De spelregels

  • Vol = vol. Eventueel kunnen we je bij aanmelding vooraf op de wachtlijst zetten en word je gebeld als er een plek vrijkomt.
  • Aanmelden voor spinning vooraf bij de fitnessbalie, telefonisch of via e-mail.
  • Voor het begin van de les registratie met de ledenpas aan de balie.
  • Er kunnen maximaal 14 personen deelnemen.

* Alleen als er voldoende deelnemers zijn

Inschrijven voor Spinning

De trainers van Doen Beweegcentrum