Ashtanga based yoga

Ashtanga based yoga (creëer een krachtig en soepel lichaam)

Ashtanga yoga is een actieve, uitdagende, maar ook ontspannende vorm van yoga. Het bestaat uit een vaste serie van houdingen (asana’s) die elkaar opvolgen in een vloeiende beweging en op een ritmische ademhaling. Iedere houding heeft een paar tussenniveaus, zodat je een houding aan kan nemen die bij jouw lichaam past. Je werkt naar een eindhouding toe. Je voelt een constante stretch op je spieren, waardoor je steeds leniger en krachtiger wordt. De uitdaging is om je houdingen krachtig en in balans uit te voeren en naar jou eindhoudingen toe te werken, “trillen mag, zweten moet”. Elke yogales wordt afgesloten met een moment van ontspanning van lichaam en geest, ademhaling en zintuigen. (Meditatie)

Vanaf het voorjaar tot september, zullen alle lessen buiten gegeven worden in het Bos (Nollebos) of op het Strand (@ Kontiki beach). 

 

Privé les / Yoga therapie 

Wil jij 1 (of 2) op 1 meer aandacht zodat jij nog beter en gezonder in jou houdingen kan komen of wil jij die bepaalde asana's meer uitbouwen op de manier dat jij het wel kan?

  • Ben je zwanger en wil je yoga blijven doen maar heb je wat aanpassingen nodig om die zelf toe te kunnen passen in jou les
  • Ben jij lichamelijk beperkt op welke manier dan ook, maar wil je toch graag yoga doen? 
  • Wil jij 1 op 1 verder in je eigen practice geholpen worden en weten en voelen hoe jij jouw lijf het beste kan uitlijnen, krachtiger maken en blessure vrij kan blijven.
  • Wil jij gewoon heerlijk een privé les? 
  • Lukt het jou niet om te verstillen in een groep? 
  • Een aantal redenen om een keer een privé les te boeken. 

Neem contact op met Jessica voor een afspraak op maat.