Individuele fitness

Sporten wanneer het jou uitkomt? En bezig zijn met activiteiten waardoor je fitter en sterker wordt? Kies dan voor individuele fitness bij Beweegcentrum DOEN. Wil je afvallen, sterker worden of terugkomen na een blessure? Onze instructeurs maken graag een persoonlijk trainingsschema voor je. In onze fitnessruimte vind je alle faciliteiten en hulpmiddelen om op een verantwoorde manier met je lijf bezig te zijn. Ondervind je om wat voor reden dan ook beperkingen bij het sporten? Geen probleem. Bij ons ben je altijd welkom en krijg je de begeleiding die je nodig hebt.

Sporten onder begeleiding

Er is altijd een instructeur aanwezig die je kan helpen bij de oefeningen. Het is bij DOEN ook mogelijk om te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut of een personal trainer. Ook hebben wij een breed aanbod aan groepslessen.

Openingstijden

Bij DOEN kun je 7 dagen per week sporten. Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m donderdag
8.00 – 21.30 uur

Vrijdag
8.00 – 20.30 uur

Zaterdag en zondag
9.00 – 12.00 uur

Lid worden?

Kijk hier voor onze abonnementen en prijzen. Uiteraard ben je bij ons altijd welkom voor een gratis proefles. Direct lid worden? Vul het formulier in en je ontvangt per e-mail een inschrijfformulier en de voorwaarden.

De trainers van Doen Beweegcentrum