Fysiotherapie? Kies CZ niet als zorgverzekeraar!

Heb je fysiotherapie en zoek je een zorgverzekeraar? Kies dan niet voor CZ! Naar aanleiding van een onderzoek naar tevredenheid van fysiotherapeuten over de samenwerking met zorgverzekeraars, kwam CZ als slechtste uit de bus. Meer dan tachtig procent van onze collega’s was het daarover eens.

Doordat 85 procent van de fysiotherapiepraktijken niet tevreden is met de tarieven en de verbetering van de contractvoorwaarden van zorgverzekeraar CZ, kreeg het de ‘Strakke Strop Award’ uitgereikt vanuit de Actiegroep Fysiotherapie. “Zeker nu Nederlanders bijna moeten kiezen welke zorgverzekeraar ze willen, vinden wij dat ze moeten weten hoe zorgverzekeraars met zorgverleners omgaan”, aldus de actiegroep.

Welke zorgverzekeraar moet ik kiezen?

Volg je een fysiotherapeutische behandeling bij Beweegcentrum Doen? Alleen wanneer je een aandoening of afwijking hebt die in de chronische lijst staat, wordt dit vanuit je basisverzekering vergoed. Als dit niet het geval is, moet je een aanvullende verzekering afsluiten. Volgens hetzelfde onderzoek is DSW in dat geval de verzekeraar waar de minste onvrede over is en die daarom de ‘Samen in Beweging Award’ heeft gekregen.

Fysiotherapie bij Beweegcentrum Doen

De administratieve druk in de fysiotherapie is al jaren erg hoog, zo laat ook dit fragment uit EenVandaag zien. Toch zorgen de gedreven medewerkers van Beweegcentrum Doen dat jij altijd de beste behandeling krijgt en op die manier zo snel mogelijk herstelt. Wil je meer weten over dit onderwerp of onze fysiotherapie? Neem dan contact met ons op!